Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul a început să aplice penalități constructorilor de autostrăzi: S-au dat primele amenzi

autostrada reparata

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a anunțat joi că a început calcularea unor penalități pe care le va aplica antreprenorilor care întârzie construcția de autostrăzi, primele exemple fiind Moara Vlăsiei - București și lotul 3 din tronsonul Lugoj-Deva.

„Am constatat o mobilizare foarte slabă pe șantierele în lucru și a existat o primă perioadă, proactivă, în care le-am arătat antreprenorilor în cauză insatisfacția noastră față de posibilele întârzieri. Acum trecem într-o nouă etapă, acolo unde este cazul, și am început să calculăm penalități”, a declarat Lucian Șova, la o conferință de prezentare a bilanțului la 6 luni de mandat, scrie mediafax.ro.

Citește și: EXCLUSIV! Răsturnare de situație în cazul șoferului cu numere anti-PSD! Ce nu i-au aplicat agenții de la Rutieră

„Vrem să dăm exemple celor care riscă depășiri ale termenelor. Am mai spus-o și repet și acum, pe tronsonul Moara Vlăsiei - București deja calculăm penalități. Mai putem aplica sancțiuni și pentru altfel de abateri, și aici pot să dau ca exemplu lotul 3 din tronsonul Lugoj-Deva, cu penalități - în pregătire - de peste un milion de euro”, a mai spus Lucian Șova.

Ministrul Transporturilor a precizat, totodată, că „nu va mai exista nicio recepție de lucrări fără un raport care să arate ce despăgubiri cerem în caz de întârziere”.

Citește și: Vești uriașe pentru români! Din ce motiv primesc o nouă minivacanță în luna august .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.