Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Ciolacu, somat să facă lumină în cazul 'palatului' de 7 milioane de euro: 'Aroganţa lui Klaus Iohannis trebuie să înceteze'

Ionuț Moșteanu

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, a depus o interpelare către Guvernul României în care solicită să fie prezentate documentele adoptate cu privire la vila din Aviatorilor 86.

"Klaus Iohannis spune despre palatul de 9 milioane de euro, pregătit, în mare secret, de RA-APPS, că este doar o temă electorală. Am depus oficial o interpelare către Guvernul României în care solicit să prezinte documentele adoptate cu privire la vila din Aviatorilor nr. 86, dacă există documente secretizate, precum şi publicarea sumei totale a contractului aflat în derulare pentru consolidare. Aroganţa lui Klaus Iohannis trebuie să înceteze", afirmă Ionuţ Moşteanu, într-un comunicat al USR, transmis marţi AGERPRES.

Uniunea Salvaţi România consideră că este "responsabilitatea premierului Marcel Ciolacu să spună pentru cine renovează RA-APPS cu nişte specificaţii foarte clare şi milioane de euro" o vilă din patrimoniul statului.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că nu a solicitat o locuinţă după finalizarea mandatului şi nici nu i s-a oferit una.

"Am observat că există, aşa, o preocupare intensă, dar este o preocupare legată de alegeri, este o preocupare electorală a unora, nu este o chestiune de actualitate. Eu nu am solicitat o locuinţă pentru când va fi să fie, nici nu mi s-a oferit. Tema pentru mine este una despre care citesc în gazetă", a spus şeful statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.