Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul israelian a înăsprit condiţiile de acces în Israel începând de joi, 12 martie

Operation World
Israel

Guvernul israelian a înăsprit condiţiile de acces în Israel începând de joi, 12 martie, astfel încât pe teritoriul statului va fi permis numai accesul cetăţenilor acestei ţări sau al turiştilor care demonstrează că pot respecta procedura de carantină la domiciliu pentru 14 zile, informează Ministerul turismului din Israel.

"Guvernul israelian a anunţat în seara aceasta (luni, n.r.) luarea deciziei de a înăspri condiţiile de acces în Israel, timp de 14 zile, începând de joi, 12 martie 2020, ora 20:00, cu scopul de a-şi proteja populaţia de răspândirea coronavirusului. Măsura se aplică persoanelor de orice naţionalitate/cetăţenie. (...) practic va mai fi permis accesul pe teritoriul statului Israel doar cetăţenilor statului Israel sau turiştilor care pot demonstra că pot respecta procedura de carantină la domiciliu pentru 14 zile (de exemplu, persoane care au rude sau familie in Israel)", se precizează într-un comunicat trasmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, carantina nu se poate face în cadrul unui hotel sau pensiune, ci doar în cadrul unei locuinţe private.

Turiştii aflaţi deja în Israel sau cei care urmează să plece în această ţară în zilele următoare şi care vor intra în ţară până în data de 12 martie îşi vor putea desfăşura în mod normal călătoria.

Punctele de trecere vamală spre Iordania au fost închise încă de luni noaptea.

"Turiştii aflaţi acum în Israel care au zboruri de întoarcere din Iordania sau care se afla în Iordania şi au zboruri de întoarcere din Israel trebuie sa meargă la punctele vamale cu şase ore înainte de zbor şi să prezinte biletele de avion. Totuşi, autorităţile israeliene recomandă a se evita aceasta opţiune", precizează sursa citată.

Conform datelor oficiale în timp real, publicate de worldometers.info, în Israel există 50 de cazuri de COVID-19, dintre care patru persoane au fost declarate vindecate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.