Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Republicii Moldova a primit un mesaj de felicitare din partea Mitropolitul Vladimir

cotidianul.md
mitropolitul vladimir moldova

Cu această ocazie, Mitropolitul Vladimir a adresat un mesaj de felicitare prim-ministrului Natalia Gavriliță și noii garnituri guvernamentale, transmite știri.md

"Vă adresez sincere și cordiale felicitări cu ocazia primirii votului de încredere din partea Legislativului și a jurământului depus în fața președintelui Republicii Moldova, Excelenței Sale Maia Sandu.

Astăzi, în fața Guvernului țării se află sarcini importante și complexe, legate nu doar de stimularea creșterii economiei țării, de ridicarea bunăstării populației și de căutarea metodelor eficiente de organizare a economiei naționale, dar și de renașterea culturii, păstrarea memoriei istorice a poporului nostru, de afirmarea în viața concetățenilor noștri a idealurilor și principiilor morale înalte.

Ca Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova, îmi exprim speranța pentru continuarea dezvoltării relațiilor reciproce constructive dintre Guvernul Moldovei și cultul majoritar al țării – Biserica Ortodoxă din Moldova. Mă rog și cred că aflarea Dumneavoastră în această funcție înaltă va contribui la dezvoltarea economică a statului, la făurirea păcii și stabilității sociale, la întărirea bazelor moral-duhovnicești a vieții societății.

Vă doresc sănătate durabilă, pace și ajutorul lui Dumnezeu în trudele responsabile și deloc ușoare ce vă așteaptă întru propășirea Patriei", se arată în mesajul Mitropolitului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.