Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Tudose, 'făcut PRAF' de Orban: 'Cel mai PROST de după Revoluție'

ludovic orban 1

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat vineri că Executivul Tudose este "cel mai prost guvern de după Revoluţie".

Citește și: Guvernul declară RĂZBOI evaziunii: Ce vor fi obligate să facă TOATE companiile de la 1 septembrie

"Cel mai prost guvern de după Revoluţie, aş putea spune chiar că şi Guvernul Dăscălescu era mai bun decât Guvernul Tudose. Standardele, chiar şi în PSD, au coborât sub nivelul mării. Cred că în perioada Cabinetului Năstase, dacă Tudose ar fi vrut să candideze pentru vreo funcţie în Guvern, nu se califica nici pe post de director de cabinet. În general, numirile sunt extrem de ciudate. Vă dau un exemplu - Fifor. Nicio legătură cu economia. În toată cariera lui nu a a avut nicio legătură cu economia, are o pregătire, o activitate care este în domenii total diferite de economie. Cum să îl pui ministrul Economiei? Cum să jigneşti toţi oamenii de cultură din România punând ministrul Culturii pe cineva care, poate scrie bine, dar care a condus o revistă de scandal, în care se ocupau de mondenităţi, dezvăluiri din intimitatea diferitelor personaje. Nu poţi să pui şef la Cultură pe un om care cred că nici măcar nu e consumator de cultură, d-apoi să coordoneze un domeniu atât de important. Nu mai zic de 'fă Doina' care s-a întors la vâsle, de 'Cucu autostrăzi', ministrul care a refuzat să se angajeze că va face vreun kilometru de autostradă, care e normal, că e pusul lui Bădălău acolo", a susţinut Ludovic Orban, la Adevărul Live.

El a adăugat că era mai bine fără guvern "decât cu guvernul ăsta", mai ales că a fost modificat şi programul de guvernare.

Citește și: Avertisment de la Cotroceni: Cea mai controversată măsură din programul de guvernare, vizată

"La Finanţe îl pui pe unul căruia îi scapă porumbelul, pe care probabil îl discutase în interiorul partidului, cu pilonul II de pensii. Uitaţi-vă pe cine a pus la Comunicaţii! Pe Lucian Şova, care e învăţăcelul lui Hrebenciuc şi care a fost partener de afaceri cu 'un fost ofiţer GRU' - Serviciul de Informaţii Militare Rus şi îl pui la Comunicaţii, că nu e nimic întâmplător, unde Guvernul, prin ordonanţă, a scos ANCOM de sub preşedinte, deci de sub CSAT, în condiţiile în care România, în strategie, este prevăzută ca un hub comunicaţional? Asta mie îmi arată că liderii partidului de guvernământ încep să încline din ce în ce mai mult către Est şi sunt foarte multe semne de întrebare. Schimbarea ministrului pentru afaceri europene între o persoană, Ana Birchall, care era clar pro euro-atlantistă convinsă, cu o conduită clară în acest domeniu, este înlocuită de Victor Negrescu asupra căruia există extrem de multe semne de întrebare", a susţinut Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.