Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Tudose, ținut din scurt. Anunțul lui Tăriceanu după 10 zile cu guvern nou

tariceanu

Premierul Tudose a avut luni o întâlnire cu președinții celor două partide ale coaliției, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. La discuțiile de la parlament, premierul a prezentat un raport al activității de până acum și intențiile pentru perioada imediat următoare. Președintele Senatului a anunțat organizarea unor astfel de ședințe săptămânal.

Vezi și: Mihai Tudose, declarații de ultimă oră după ședința coaliției: Ce le-a solicitat liderilor PSD-ALDE

„Am convenit să avem întâlniri săptămânale în care vom stabili o agendă. Lunar vom face și o evaluare a modului în care deciziile în care le-am luat vor fi implementate. Astăzi am discutat câteva chestiuni importante. Prim-ministrul ne-a informat în legătură cu o serie de decizii care au fost luate la nivelul Guvernului, cum ar fi deblocarea a 9 miliarde de lei la Ministerul Trasporturilor, proiectul parteneriatului public-privat, evaluarea pe care urmează să o prezinte ministrul de Finanțe în legătură cu Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții”, a declarat Tăriceanu.

Întrebat dacă este mulțumit de activitatea de până acum a Guvernului Tudose, Tăriceanu a răspuns: „Sunt mulțumit. Observ o preocupare, așa cum e firesc, de a organiza discuții cu toți membrii Guvernului, urmârind o agendă pe care ne-a și prezentat-o, o organizare în modul cum funcționează bugetul. Ne-a informat despre ceea ce urmează să facă în întâlnirile de la Bruxelles.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.