Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haaland (Manchester City) nu va juca în meciul de vineri cu Tottenham

Erling Haaland

Atacantul norvegian Erling Haaland, de la Manchester City, este tot mai aproape de revenirea pe teren, dar nu va juca vineri în meciul cu Tottenham, echipa lui Radu Drăguşin, din şaisprezecimile de finală ale Cupei Angliei la fotbal, a anunţat antrenorul Pep Guardiola, citat de Reuters, potrivit Agerpres.

Haaland a evoluat ultima oară pentru City în jocul cu Aston Villa pe 6 decembrie, iar de atunci a lipsit la ultimele nouă meciuri din toate competiţiile, din cauza unei accidentări la picior.

''Este pe punctul de a reveni. Nu va juca vineri, dar este aproape. Antrenamentele au fost bune şi s-a antrenat în ultimele două zile, dar nu este totul perfect şi trebuie să mai aştepte puţin'', a explicat Guardiola.

City nu va conta în deplasarea de la Spurs pe fundaşul Manuel Akanji, însă sunt apţi de joc fundaşul John Stones şi portarul Ederson.

Mijlocaşul Kalvin Phillips este deja la Londra pentru vizita medicală înaintea transferului la West Ham United, echipă pentru care va juca restul sezonului sub formă de împrumut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.