Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haaland va lipsi de la meciul Borussiei Dortmund cu Sporting Lisabona. Jucătorul acuză probleme musculare

www.goal.com
Haaland Borussia Dortmund

Erling Haaland, atacantul echipei de fotbal Borussia Dortmund, are în continuare probleme musculare şi va fi foarte probabil indisponibil pentru meciul de marţi cu Sporting Lisabona, de acasă, din Liga Campionilor, a anunţat luni antrenorul Marco Rose, citat de AFP.

"Încă îl mai doare", a declarat Rose. Acesta a adăugat că revenirea căpitanului Marco Reus, accidentat la genunchi, ar fi prematură, potrivit agerpres.ro.

Fără Reus şi Haaland, ultimul autor a 11 goluri în opt meciuri în actualul sezon, Dortmund a cedat sâmbătă în campionat pe terenul Borussiei Moenchengladbach (0-1), într-un meci în care nu a reuşit să fie periculoasă în careul advers.

Rose a recunoscut că ar fi un miracol ca atacantul norvegian de 21 de ani să poată juca marţi, însă nu a renunţat la orice speranţă: "Am încredere în el. Dacă a mâncat şi a dormit bine, dacă s-a refăcut, poate că lucrurile vor merge mai repede decât era prevăzut."

În prima etapă din faza grupelor, Borussia a învins-o cu 2-1 pe Beşiktaş la Istanbul, iar Sporting a fost surclasată acasă de Ajax Amsterdam (1-5).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.