Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi ar putea da o nouă lovitură imensă: Vedeta Cristian Ganea e în vizorul lui Athletic Bilbao

www.fcviitorul.ro
Cristian Ganea Viitorul

Internaționalul român Cristian Ganea, fundașul stânga al echipei FC Viitorul, a intrat în vizorul formației spaniole de fotbal Athletic Bilbao, anunță cotidianul sportiv iberic AS.

Ganea, în vârstă de 25 ani, a crescut în Țara Bascilor, la Basauri, unde locuiesc părinții și sora sa și unde s-a format ca jucător la centrele de copii și juniori ale cluburilor Basconia și Indartsu. El a jucat apoi, la începutul carierei sale profesioniste, la formațiile spaniole Mallorca B și Santanyi, anunță Agerpres.

Citește și: Simona Halep dezvăluie care e cea mai mare problemă de când e lider mondial: 'Indiferent ce se va întâmpla...'

În România, Cristian Ganea a evoluat la ASA Târgu Mureș, CS Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari și FC Brașov, iar din 2015 se află la FC Viitorul Constanța, cu care a devenit campion în vara acestui an.

Ganea și-a făcut debutul în echipa națională la meciul amical cu Chile (3-2), din iunie, iar AS susține că jucătorul poate pleca "fără probleme" de la FC Viitorul, în schimbul sumei de 600.000 euro, contractul său cu echipa lui Gheorghe Hagi fiind valabil până în 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.