Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi, despre meciul România-Spania: 'Va fi un meci interesant. Păcat de faptul că nu am reuşit să învingem Suedia'

www.gsp.ro
Gică Hagi

Gheorghe Hagi a oferit un interviu în presa din Spania, pentru publicația iberică AS. "Regele" a vorbit despre întâlnirea de luni seară, 18 noiembrie, de la ora 21:45, dintre Spania și România și s-a arătat optimist în ceea ce privește viitorul tricolorilor, potrivit Mediafax.

"Va fi un meci interesant. Păcat de faptul că nu am reuşit să învingem Suedia. Aveam o oportunitatea foarte bună să ne calificăm la Campionatul European, chiar dacă grupa era complicată. Eram aproape. Un rezultat pozitiv cu Suedia, şi poate un egal cu Spania, ne erau deajuns.

În România este la fel de mult talent acum. În ultimii ani, am investit în academii, iar rezultatul a putut fi văzut la ultimul Campionat European de tineret. România are viitor. Cu ceea ce ne luptăm, este prezentul. Jucători foarte buni vin din urmă", a spus Gică Hagi, care a fost întrebat și despre cum vede el naționala Spaniei:

Dan Barna și-a ales favoritul în turul II: 'Îi îndemn pe simpatizanţi şi susţinători să facă la fel'

"Este o perioadă de tranziţie, este logic. Este un schimb de jucători, au dispărut cei care au câştigat Campionate Europene şi Mondiale. Acum trebuie să vină transformarea. Cel mai important lucru este să urmăreşti talentul şi să faci un joc bun. Sunt jucători tineri care practică un fotbal bun, în care domină ritmul de joc. Sunt promiţători. Am văzut asta deja, la ultimul Campionat European de tineret.

(n.red. - Dar Casillas, Xavi, Iniesta, Villa ... Erau altceva) - Nu este uşor să menţi acelaşi nivel. Trebuie să ai grijă de jucătorii noi şi să le acorzi încredere. Unde este talent şi o mentalitate bună, succesul de obicei se repetă. Cu siguranţă Spania va continua să facă lucruri măreţe".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.