Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi este nemulțumit de evoluția Viitorului, care abia a reușit un egal cu Gaz Metan Mediaș: Ardelenii au evoluat în 10 oameni

www.romaniatv.net
Hagi

Antrenorul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, miercuri seară, că a fost nemulţumit de jocul echipei sale la meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, din etapa a XVIII-a a Ligii I, notează news.ro.

"Sunt nemulţumit de joc. Nu am făcut un meci bun, am venit pe vârfuri, ei au fost primii la minge, pot să fiu fericit de acest punct, dar cu trei mergeam pe linia noastră. Urmează două meciuri grele, cu FCSB şi CFR", a declarat Hagi la Digisport.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate, scor 2-2 (1-1), meciul susţinut, miercuri, pe teren propriu, în compania echipei FC Viitorul, în etapa a XVIII-a a Ligii I. Gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 38, după eliminarea lui Marius Constantin.

Pentru Gaz Metan au marcat Luchin (autogol) '25 şi Yazalde '89, iar pentru FC Viitorul au înscris Drăguş '31 şi Houri '74.

Din minutul 38, Gaz Metan Mediaş a evoluat cu un jucător mai puţin, după ce Marius Constantin a fost eliminat pentru un fault asupra lui Luchin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.