Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi o ameninţă pe Steaua înainte meciului direct: Trebuie să facem un meci perfect, să fie o victorie frumoasă contra unei echipe puternice

www.gsp.ro
Gică Hagi

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că elevii săi trebuie să facă un meci perfect cu Steaua, în etapa a şasea a play-off-ului, adăugând că îşi doreşte o victorie frumoasă contra unei adversare puternice.

“Avem două meciuri în care trebuie să luăm puncte pentru a spera la o cupă europeană. Nu că n-ar fi bine că suntem în play-off, dar nu trebuie să ne mulţumim cu acest lucru. Mâine jucăm acasă cu un adversar extrem de valoros, de talentat. Valoros, la fel ca CFR, dar cu jucători cu un joc mai tehnic, periculoşi. Trebuie să facem un meci perfect, un meci foarte bun, să ne ridicăm la nivelul lor, la ce înseamnă un meci cu un nivel foarte ridicat. Să nu facem greşeli, să ne autodepăşim şi cu siguranţă după aceea va veni şi rezultatul pozitiv pe care ni-l dorim. Să fie o victorie frumoasă contra unei echipe puternice. Asta ne dorim. Acelaşi lucru le-am transmis şi jucătorilor. Ştim că va fi dificil, dar nu imposibil. Le-am amintit că noi suntem campionii, că jucăm acasă, că trebuie să avem pretenţii foarte mari de la acest meci, să câştigăm”, a spus Hagi.

El a precizat că din lot lipsesc Voduţ, care a suferit o leziune la antrenament, şi Rădoi.

“Trebuie să producem rezultate, în meciul acesta şi cel cu Craiova, pentru a avea o şansă. Craiova a arătat ieri că este talentată, iute, tehnică, puternică. Stadionul ăla cum arată… Cel mai frumos loc în momentul de faţă în România. Ceva fantastic şi sper ca în fiecare oraş mare din România să ajungă să fie aceeaşi atmosferă”, a afirmat Hagi, referindu-se la faptul că FC Viitorul va întâlni în etapa a şaptea a play-off-ului CSU Craiova, în deplasare.

Hagi este încrezător că şi Constanţa va avea un stadion frumos. “E normal ca şi Constanţa să se gândească să facă un stadion nou pentru că e un oraş extraordinar de frumos, iar şase luni din 12 devine oraşul numărul unu din România. Merită şi o sală de sport şi un teren de fotbal la nivel de top pentru că poţi să faci foarte multe evenimente. Dacă ar face acest lucru ar fi primul oraş care ar amortize imediat banii. În zece ani s-ar amortize banii investiţi. Cred că lucrurile se vor mişca. O să împing cât pot să se realizeze”, a adăugat tehnicianul.

FC Viitorul întâlneşte echipa Steaua, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 20.45, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.