Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halep, criticată după eliminarea de la Dubai

simona halep

Simona Halep (4 WTA) a pierdut, scor 2-6, 6-7, meciul cu Ana Ivanonic, locul 17 în clasamentul WTA, în turul secund al turneului de la Dubai

Halep nu a reusit sa-si apere trofeul câstigat anul trecut si a coborât pe locul patru în clasamentul WTA, fiind depasita de Radwanska. Prestatia Simonei de la Dubai a fost aspru criticata de specialistii în tenis. Chris Bradnam, fost tenismen britanic, actualmente analist al postului BT Sports, s-a aratat dezamagit de evolutia româncei.

"Când esti într-o stare de spirit nepotrivita, n-ai cum sa câstigi. N-am vazut pic de bucurie pe chipul sau în acest meci. Important este ca tu sa fii multumit cu tine însuti pentru a putea performa. Daca nu reuseste sa se bucure de ceea ce face, e dificil sa câstige. Presiunea si-a spus si de aceasta data cuvântul asupra ei. Lucrurile nu au fost deloc conform planurilor pentru Simona Halep", a declarat Bradnam, potrivit Mediafax.

Simona Halep va participa saptamâna urmatoare la turneul de la Doha, competitie ce se va desfasura în Qatar. Turneul va avea loc în perioada 22 - 28 februarie 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.