Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halle Bailey va fi Ariel în filmul live-action 'The Little Mermaid'

variety.com
halle bailey

Halle Bailey va fi Ariel în filmul live-action „The Little Mermaid”, produs de Disney, iar acesta va fi primul rol principal într-un lungmetraj pentru cântăreaţa în vârstă de 19 ani cunoscută ca parte a duo-ului R&B Chloe x Halle, scrie news.ro.

Regizorul Rob Marshall a petrecut ultimele luni căutând cea mai bună variantă pentru acest rol, însă, potrivit Variety, Bailey a fost de la început preferată.

„După o căutare extinsă, a fost clar că Halle este acea rară combinaţie de spirit, inimă, tinereţe, incocenţă şi substanţă - plus o voce grozavă - toate calităţi naturale necesare pentru interpretarea acestui rol emblematic”, a transmis Marshall într-un comunicat.

Din distribuţie mai fac parte Jacob Tremblay şi Awkwafina, iar Melissa McCarthy se află în negocieri pentru a juca rolul vrăjitoarei Ursula.

Citește și: Aur pentru România la Jocurile Europene de la Minsk - Laura Coman: Sunt mândră că am ridicat ștacheta

„The Little Mermaid” va cuprinde piese din filmul animat lansat în 1989 şi compoziţii noi semnate de Alan Menken şi Lin-Manuel Miranda („Hamilton”). Acesta din urmă va fi şi producător împreună cu Marshall, Marc Platt şi John DeLuca.

Scenariul a fost scris de David Magee şi Jane Goldman.

Animaţia „The Little Mermaid” din 1989 o are în centru pe Ariel, prinţesa sirenă, care se îndrăgosteşte de un om. Menken a scris muzica, inclusiv piesele „Under the Sea”, „Part of Your World” şi „Kiss the Girl”.

Chloe x Halle, format din surorile Bailey, a debutat în 2015. Duo-ul a devenit celebru pentru coverurile Beyoncé publicate pe YouTube. După ce au semnat cu Parkwood Entertainment, cântăreţele au deschis concertele Beyoncé din turneul „Lemonade”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.