Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halucinant! Ce i-a cerut Loredana, autoarea crimei din Mangalia, mamei sale, în timpul vizitei în arest: 'Trei șaorma și…'

Sursa Foto: Captură Dobrogea TV
Loredana crima mangalia

Două săptămâni au trecut de la tragicul incident în care Alina Ciobanu și-a găsit sfârșitul, iar în acest interval Loredana, persoana responsabilă pentru teribila crimă din Mangalia, a primit prima vizită în închisoare – cea a mamei sale. În acest context dificil, femeia a subliniat că încă se luptă să înțeleagă și să accepte realitatea șocantă a evenimentelor petrecute.

Când a fost întrebată ce i-a dus Loredanei mama acesteia a răspuns: „Trei șaorma și o pereche de adidași.

Mama Loredanei susține că nu a discutat cu aceasta în timpul nopții tragediei: „N-am vorbit… Am vorbit de Radu, de Raluca, de Vlăduț, frații ei. Îi e dor de ei”, scrie Viva.ro.

De asemenea, femeia a afirmat că Loredana avea o fire sensibilă și aducea o contribuție valoroasă la bunăstarea familiei: „Bărbatul casei, că suntem singuri de 9 ani. Făcea treabă, învăța, se ducea la școală, făcea naveta, pleca la 7 se întorcea la 3.

La aflarea veștii cu privire la crima comisă de propria fiică, mama Loredanei a fost adusă de urgență la spital, fiind copleșită de un șoc puternic. Chiar și acum, se luptă să-și revină din această stare tulburătoare și necesită asistență medicală și tratament medicamentos pentru a face față situației incredibile în care se găsește.

„Două, trei zile n-am mai realizat… Și acum iau pastile, ca să pot să fiu calmă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.