Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT De ce nu a fost primit sicriul lui Vadim în Senat: Nu e în acord cu poziţia geografică

vadim

Copreşedintele PNL Bucureşti Teodor Atanasiu a declarat marţi că solicitarea vizând depunerea sicriului lui Corneliu Vadim Tudor la Senat "nu e în acord cu poziţia geografică a României undeva în Europa".

Citește și: Ultima lovitură a lui Corneliu Vadim Tudor după moartea sa

"Nu cred că este o practică în lume ca cei care lucrează în diverse funcţii de demnitate publică să îşi pună sicriul în instituţiile respective atunci când decedează. Vă daţi seama ce ar fi de exemplu, pe la Ministerul de Finanţe sau la alte ministere, dacă toţi foştii miniştrii în momentul când decedează îşi pun sicriele acolo. O solicitare care nu cred că este în acord cu poziţia geografică a României undeva în Europa", a spus Atanasiu la sediul PNL.

Biroul Permanent al Senatului a decis marţi ca sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor să nu mai fie adus la Parlament, ci sa rămână în lăcaşul de cult în care se află în prezent, Biserica Sfântul Gheorghe Nou.

"Am primit din partea doamnei Doina Vadim Tudor solicitarea aprobării depunerii corpului neînsufleţit al fostului senator Corneliu Vadim Tudor în holul Senatului. Defunctul a fost trei mandate senator în Parlamentului României şi vicepreşedinte al Senatului. De la momentul depunerii acestei scrisori şi până în momentul analizării sale în Biroul Permanent corpul neînsufleţit a fost depus deja la un lăcaş de cult şi va rămâne acolo, Biroul Permanent apreciind că nu mai e nevoie să fie deplasat de acolo în Senatul României. Toţi membrii Biroului Permanent au luat la cunoştinţă că este depus deja, ca au început şi procedurile religioase acolo şi nu avea niciun rost să mai întrerupem acest lucru", a afirmat, marţi după şedinţa Biroului Permanent, vicepreşedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru.

Soţia lui Corneliu Vadim Tudor a solicitat Senatului, în cursul dimineţii de marţi, să aprobe depunerea sicriului fostului preşedinte al PRM la Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.