Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT Elevii din orașul lui Klaus Iohannis nu au voie să se joace cu zăpada din curtea școlii

calendare-personalizate.com
om zapada

Zăpada din curtea școlii este interzisă pentru elevi! Este decizia halucinantă a conducerii Colegiului Național “Octavian Goga” din Sibiu, orașul președintelui Klaus Iohannis, care a anunțat că elevii nu au voie să se joace cu omătul din curtea școlii.

Potrivit celor din conducerea Colegiului, jocurile de sezon se pot transforma în pericole și pot duce la distrugerea patrimoniului, scrie presa locală.

“Pe toată perioada cu ger şi zăpadă, în curtea şcolii este strict interzisă bătaia cu zăpada şi datul pe gheaţă, două jocuri care se pot transforma în pericole pentru mulţi dintre noi şi pot duce la distrugerea patrimoniului. Orice abatere de la aceste reguli va fi sancţionată conform regulamentului. De asemenea, vă rugăm să nu aglomeraţi banda de circulaţie din faţa şcolii şi să evitaţi îmbulzeala la poarta din strada Bastionului. Elevii vor veni la şcoală la ora de începere a cursurilor, pentru a preveni ‘distracţia’ cu zăpadă din curtea şcolii”, au anunțat reprezentanții instituției de învățământ pe rețelele de socializare.

În schimb, elevii sunt invitați să construiască oameni de zăpadă, activitate permisă cu zăpada așezată din belșug în curtea școlii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.