Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbal Club Dobrogea Sud s-a despărţit de antrenorul Zvonko Sundovski, după o colaborare care a durat un an şi cinci luni

Zvonko Sundovski

Conducerea Handbal Club Dobrogea Sud a anunţat, joi, despărţirea de antrenorul Zvonko Sundovski, considerând că echipa are nevoie de un şoc, având în vedere că formaţia de la malul mării are cinci înfrângeri în campionat şi o singură victorie, potrivit news.ro.

HC Dobrogea Sud a transmis joi, printr-un comunicat de presă, că s-a despărţit de antrenorul Zvonko Sundovski, după o colaborare care a durat un an şi cinci luni.

“Din păcate, a venit momentul despărţirii de Zvonko Sundovski. După un an şi cinci luni, clubul nostru şi antrenorul macedonean au hotărât, de comun acord, să încheie colaborarea. Rezultatele ţin un antrenor în funcţie, iar evoluţiile sub aşteptări din sezonul actual au condus la această soluţie, în speranţa unui şoc pozitiv, care să scoată echipa din criză. Avem o singură victorie şi cinci înfrângeri, ultima acasă, 25-26 cu nou-promovata CSM Vaslui, iar calificarea în play-off-ul Ligii Zimbrilor este în pericol”, se arată în comunicatul HC Dobrogea Sud.

Citește și: Descindere în forță la Otopeni, după ce Klaus Iohannis a fost văzut urcând într-un avion privat

Preşedintele clubului, Rudi Stănescu, spune că Sundovski nu este singurul vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat la echipă, dar asta a fost alegerea luată după o discuţie purtată cu antrenorul.

“Echipa are nevoie de un şoc. Este concluzia la care am ajuns împreună cu Zvonko. Să nu se înţeleagă că este el singurul vinovat pentru tot ce s-a întâmplat, dar asta a fost alegerea, după o discuţie cu Zvonko. Ne gândim acum la meciul următor, cu Csurgoi, să încercăm să facem un rezultat bun în Europa”, a declarat Rudi Stănescu pentru siteul clubului.

HC Dobrogea Sud se află pe locul 11 în campionat după şase partide, având o singură victorie.

Echipa constănţeană va juca sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, primul meci cu Csurgoi KK, din turul 2 al Cupei EHF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.