Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbal feminin: CSM Bucureşti a câştigat Supercupa României, după partida cu campioana Rapid Bucureşti

Wikipedia
csm bucuresti

Supercupa României la handbal feminin a fost câştigată, marţi seară, de deţinătoarea Cupei şi vicecampioana CSM Bucureşti, după partida cu campioana Rapid Bucureşti.

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 28-26 (13-16), în prezenţa a peste 3.000 de spectatori, între care s-au remarcat fanii rapidişti prin galeria zgomotoasă.

Pentru a-şi motiva favoritele, ei au apelat şi la huiduieli la adresa jucătoarelor de la CSM, inclusiv a căpitanului naţionalei, Cristina Neagu, care în debutul partidei a primit premiul pentru cea mai bună jucătoare şi golgeter al sezonului 2021, din partea FR Handbal.

În pofida atmosferei de zile mari din tribune, niciuna dintre echipe nu a arătat constanţă în joc, situaţie scuzabilă, probabil, doar pentru că este început de sezon şi loturile nu au avut timpul necesar pentru omogenizare. Presiunea rezultatului şi-a pus amprenta, iar în aceste condiţii câştigătoare a fost echipa a greşit mai puţin per total, CSM Bucureşti.

La meci au asistat mai multe personalităţi din lumea sportului, între care ministrul Sportului, Eduard Novak, preşedintele FR Handbal, Constantin Din, şi Narcisa Lecuşanu, membru al structurilor IHF.

Portarul Rapidului, croata Ivana Kapitanovic, a încheiat meciul nefericit, accidentată şi scoasă pe targă de echipa medicală, după o ciocnire cu o jucătoare adversă în minutul 59.

Cele două echipe se vor duela şi peste câteva zile, mai precis duminică, în prima etapă a Ligii Naţionale.

De asemenea, CSM Bucureşti şi Rapid Bucureşti vor reprezenta România în sezonul 2022-2023 al Ligii Campionilor, ambele fiind repartizate în faza grupelor.

CSM Bucureşti a mai câştigat Supercupa României de trei ori, în 2016, 2017 şi 2019, iar în ultimii doi ani a fost finalistă.

Rapid Bucureşti nu a câştigat trofeul niciodată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.