Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbalistul Javier Humet, membrul cu numărul 6.700 în Programul Doar Dinamo Bucureşti

c care a semnat joi cu CS Dinamo, s-a înscris în Programul Doar Dinamo Bucureşti al Peluzei Cătălin Hâldan, de susţinere a grupării alb-roşii.

Humet este membrul cu numărul 6700.

Citește și: Acuzații GRAVE: Florin Cîțu a DESFIINȚAT un departament din Ministerul de Finanțe care trebuia să se judece cu părinții săi

“MEMBRUL CU NUMĂRUL 6700 a fost o mare surpriză pentru noi. Fostul jucător al Portland San Antonio, trecut apoi pe la steaua, CSM şi Dobrogea, Javier Humet, a semnat astăzi un contract pe doi ani cu Dinamo. Spaniolul a obţinut cetăţenia română în urmă cu trei ani şi este unul din cei mai importanţi jucători din LIga Zimbrilor şi component de bază al Naţionalei României. Javier este tot de astăzi şi acţionar al Programului DDB, iniţiativă la care a aderat din tot sufletul. Bine ai venit, Javier, în cea mai frumoasă Familie! Haideţi şi voi câinilor!”, se arată pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Fanii dinamovişti strâng fonduri prin Programul DDB pentru a ajuta clubul confruntat cu probleme financiare după ce patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu mai doreşte să investească în echipă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.