Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos în București: Două accidente au blocat circulația în două zone importante

trafic

Două accidente destul de grave s-au produs miercuri dimineața în București. Iar urmările au fost grave pentru șoferi și călătorii mijloacelor de transport în comun.

Primul accident a avut loc pe Șoseaua Virtuții. Circulatia tramvaiului 41 a fost blocata pe sensul de mers catre Ghencea, dupăa ce o duba a rupt gardul de protectie si a ajuns pe sinele de tramvai, anunta Mediafax.

"Accidentul a avut loc la ora 09:15, pe sensul de circulatie catre Ghencea. O autoduba a acrosat gardul de delimitare si a patruns pe linia tramvaiului 41. Circulatia este blocata momentan pe acest sens de mers.

Acum analizam daca vom introduce linia suplimentara de autobuz 641, care sa preia calatorii", a declarat Constantin Tobescu, purtator de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB). Digi 24 a anuntat ca cel putin zece tramvaie au stat blocate pe directia catre Ghencea.

content-image

Citește și: Harta FURTURILOR din București. În ce sectoare se produc cele mai multe TÂLHĂRII

Un accident in lant s-a petrecut in Pasajul Baneasa din Bucuresti. Circulatia la aceasta ora pe sensul de mers catre Otopeni este ingreunata.

In accident au fost implicate trei masini.

"Este vorba de o tamponare cu trei masini, fara victime, pe fondul neadaptarii vitezei fata de masina din fata", a declarat, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu.

El a precizat ca se circula ingreunat pe sensul catre iesirea din Capitala, deoarece masinile implicate in accident sunt inca pe carosabil.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.