Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harlem Gnohere, titular la FCSB în meciul cu CFR Cluj

RTV.net
Harlem Gnohere

Harlem Gnohere (31 de ani) este gata să reintre în prima echipă a FCSB-ului încă din următoarea etapă, cu CFR Cluj. Atacantul a reuşit, potrivit lui Narcis Răducan, să scape de kilogramele în plus, iar acum este la capacitate maximă, potrivit Mediafax.

Citește și: Guvernul modifică legea offshore! Ce se întâmplă cu gazele din Marea Neagră

Se pare că acele critici adresate lui Gnohere, pentru faptul că nu are o greutate optimă, l-au motivat pe jucător. Oamenii de sport şi-au expus, în ultimele săptămâni, din ce în ce mai vocal opinia. ”O veste bună este legată de Gnohere. A slăbit 3 kilograme într-o săptămână. Prin voinţă, nu prin ajutoare medicale. Mizăm foarte mult pe el în perioada următoare. L-a durut măsura noastră şi comentariile la adresa lui. Sunt convins că avem de câştigat împreună după asta”, a spus Narcis Răducan la Digi Sport.

Citește și: Atenție! Mădălin Voicu caracaterizează în termeni duri USR

La meciul cu Craiova, din etapa trecută, Vintilă s-a bazat pe Ioan Hora şi pe Juvhel Tsoumou, care a marcat unicul gol al partidei în minutul 89, chiar la debut. Atacantul congolez a venit în probe la FCSB şi a fost păstrat în lot până la finalul acestui sezon, conducerea urmând să decidă dacă îi oferă sau nu un nou contract. Gnohere nu a mai fost titulat la FCSB din mai, din jocul cu Craiova din play-off, când s-a şi accidentat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.