Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harry Kane, atacantul lui Tottenham Hotspur, plasat în carantină la întoarcerea din vacanţă

Harry Kane

Harry Kane, atacantul lui Tottenham Hotspur şi al naţionalei Angliei, a fost plasat în carantină la întoarcerea din vacanţă, datorită regulilor anti-Covid în vigoare în Regatul Unit, scrie France Football, potrivit Agerpres.

Kane nu a fost prezent la reluarea antrenamentelor de către echipa sa, la sfârşitul săptămânii trecute, iar acum se află aproape de finalul perioadei de izolare. La fel ca alţi turişti britanici plecaţi în Bahamas, un arhipelag din Caraibe, jucătorul de 27 de ani a fost surprins de modificarea regulilor sanitare, survenită în timpul sejurului său.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Va rămâne în spatele gratiilor

În momentul plecării lui Kane, la sfârşitul lui iulie, Bahamas nu era pe lista destinaţiilor care cereau plasarea în carantină a călătorilor la revenirea în Marea Britanie. Măsura a devenit însă obligatorie pe 8 august, din cauza recrudescenţei epidemiei de coronavirus. Astfel, atacantul a fost nevoit să rămână în izolare în locuinţa sa, cu soţia şi cu cei doi copii.

Această situaţie nu-l va împiedica să fie convocat pentru meciurile din Liga Naţiunilor cu Islanda şi Danemarca, de pe 5, respectiv 8 septembrie. Selecţionerul Gareth Southgate urmează să anunţe săptămâna viitoare lotul pentru aceste partide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.