Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hărțuită pe internet, Miss Franța 2024 primește sprijinul lui Emmanuel Macron

profimedia images
miss franta 2024

După deputații Fabien Roussel și Sandrine Rousseau, președintele Franței, Emmanuel Macron a ieșit la rampă pentru a o apăra pe Ève Gilles, Miss Franța 2024, care a fost hărțuită pe paginile de socializare din cauza tunsorii și a siluetei sale, scrie TF1.

Criticile la adresa Miss Franța 2024, de când a fost încoronată, sâmbătă, au ajuns până la Palatul Élysée. Emmanuel Macron a condamnat cu fermitate numeroasele comentarii violente postate online despre Ève Gilles, care vizează în principal faptul că e tunsă băiețește și că are silueta subțire, potrivit mediafax.

„Este o nebunie să crezi că oamenii pot face comentarii pline de ură doar pentru că avem părul scurt. Avem niște mofturi!”, a spus supărat președintele Franței, la France 5, la patru zile după ce tânăra de 20 de ani a fost încoronată Miss Franța.

„Este într-un moment în care ea este sărbătorită, este magnifică. În plus, ea provine dintr-o regiune foarte frumoasă care îmi este dragă. Dar trebuie să vă puneți în locul tinerelor fete sau al copiilor care sunt supuși la așa ceva și care se află uneori în singurătatea dormitorului lor”, a continuat președintele, vizibil furios.

Emmanuel Macron a descris toate formele de hărțuire ca fiind „oribile”.

„Este o vânătoare în haită, pe detalii care te fac nefericit și care ajung să te facă să te îndoiești de tine însuți (...) și te pot duce la ce este mai rău”, a adăugat el.

Intervievată duminică la TF1, noua regină a frumuseții a insistat asupra faptului că nu dorește să fie cunoscută doar pentru tunsoarea sa. Mai presus de toate, Ève Gilles speră că look-ul ei diferit va contribui la a arăta „că reprezentarea femeilor este diversă, că toate suntem frumoase, că avem particularitățile noastre și că suntem unice”. Iar victoria ei în alegeri este deja „cel mai bun răspuns” la criticile primite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.