Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HBO Max produce 'Spy/Master', un nou serial Max Original

newmoney.ro
hbo max

HBO Max produce „Spy/Master”, un nou serial Max Original, care se filmează în România şi Ungaria. Scenariul serialului de şase episoade a câte 50 de minute a fost câştigătorul concursului: „Write a screenplay for...”. Alec Secăreanu, actorul nominalizat la British Independent Film Awards, cunoscut publicului pentru rolul din filmul „God’s Own Country”, va avea rolul principal.

Serialul este produs de Proton Cinema şi Mobra Films.

Acţiunea din „Spy/Master” este plasată la apogeul Războiului Rece şi prezintă o săptămână din viaţa lui Victor Godeanu (Alec Secăreanu), mâna dreaptă a lui Nicolae Ceauşescu şi cel mai important consilier al acestuia. Totuşi, Godeanu are un secret. Este agent dublu şi trebuie să scape din România şi de Ceauşescu înainte ca acoperirea lui să fie compromisă, informează News.ro.

Având doar o şansă de a rămâne în viaţă, el se foloseşte o călătorie diplomatică în Germania pentru a fugi în Statele Unite. Ajutat de o agentă Stasi sub acoperire şi fostă iubită (Svenja Jung, Deutschland ’89), dar şi de un agent CIA (Parker Sawyers, Southside with You), Godeanu trebuie să evite agenţii KGB şi spionii propriei ţări (Ana Ularu şi Laurenţiu Bănescu), pe deplin conştient că dezertarea îi pune familia în pericol de moarte.

„Nu am putea fi mai încântaţi să spunem această poveste a dezertării, care se întinde pe ambele părţi ale Cortinei de Fier şi a atras talente excepţionale internaţionale şi din România. Deşi acţiunea are loc în trecut, sperăm că serialul va rezona cu spectatorii de astăzi, indiferent dacă sunt interesaţi de politică sau pur şi simplu le place să urmărească un show inteligent, elegant şi distractiv”, spune Ioanina Pavel, creative producer HBO Max.

Johnathan Young, VP Original Programming , Commissioning Editor Central Europe, HBO Max consideră că „producţia este un exemplu de colaborare Est-Vest, de la conţinut şi talente până la locaţii. Deşi se înscrie într-un gen familiar, personalităţile şi dilemele din serial sunt neaşteptate şi noi. Avem o echipă extraordinară pentru acest proiect care oferă o perspectivă nouă şi actuală unui subiect cunoscut”.

„Spy/Master” este scris de Adina Sădeanu şi Kirsten Peters, regizat de Christopher Smith (Temple), iar imaginea îi aparţine lui Ben Wheeler (The Tourist, The Baby). Antony Root şi Johnathan Young sunt producătorii executivi pentru HBO Max. Ioanina Pavel este creative producer HBO Max. Viktória Petrányi şi Judit Sós sunt producătoarele Proton Cinema, iar Tudor Reu este producătorul din partea Mobra Films.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.