Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hidroelectrica refuză clienți non-casnici: 'Nu putem livra având în vedere seceta prelungită'

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din țară, dar care are și licență de furnizare, a ajuns să refuze cererile unor clienți non-casnici de a li se face o ofertă pentru a primi energie electrică, scrie Economica.net.

„Având în vedere seceta prelungită din acest an, care afectează capacitatea de producție de energie electrică din surse hidro, vă aducem la cunoștință că momentan nu vă putem oferta/livra cantitatea de energie electrică solicitată”, a transmis Hidroelectrica unui client non-casnic, potrivit sursei citate.

Compania a trimis o explicație oficială: „Având în vedere problemele de hidraulicitate ale anului curent, Hidroelectrica nu se află în postura de a acoperi în totalitate cererile de contractare pentru non-casnici venite la adresa companiei. Cu toate că societatea dorește să răspundă pozitiv cât mai multora dintre acestea, oferta se limitează strict la capacitatea proprie de producție a societății. În plus, piața liberă presupune existența mai multor furnizori aflați în competiție”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.