Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horia Tecău: 'Florin s-a motivat să rămână tare, chiar dacă nu se simţea grozav. Dar ştiam amândoi că în momentele importante suntem o echipă şi ne completăm'

horia tecau

Horia Tecău a declarat că Florin Mergea, care a avut probleme la genunchi la întâlnirea de dublu din cadrul confruntării de Cupa Davis România – Polonia, s-a motivat pentru a rezista până la final, ştiind şi faptul că în momentele importante ei sunt o echipă şi se completează, scrie news.ro.

“Ştiam că va fi dificil, polonezii sunt valoroşi, dar marele nostru avanataj este că suntem echipă, ne cunoaştem foarte bine şi ne ajutăm tot timpul. Am servit bine, am avut retururi importante şi am făcut break când a trebuit. Florin s-a motivat să rămână tare, chiar dacă nu se simţea grozav. Dar ştiam amândoi că în momentele importante suntem o echipă şi ne completăm. Pe lângă faptul că e o victorie bună pentru noi, chiar o victorie mare, am oferit şansa întregii echipe spre victoria finală. Principalul atu cred că a fost modul în care ne-am regrupat foarte repede şi am folosit armele noastre”, a spus Tecău.

Citește și: Florin Mergea: În setul doi am simţit că a pocnit genunchiul şi că nu mă mai puteam baza pe el. Eu nu mă retrag, iar tactica noastră a fost să ne facem treaba

Perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins cuplul Lukasz Kubot/ Marcin Matkowski, scor 7-5, 4-6, 6-3, duminică, la Cluj-Napoca, la întâlnirea contând pentru turul al treilea al Grupei a II-a a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

În setul doi, la scorul de 5-2 pentru polonezi, Florin Mergea a avut nevoie de intervenţia medicului. Mergea a primit îngrijiri speciale după încheierea meciului.

viewscnt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.