Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horia Tecău și partenerul său, Jean-Julien Rojer, au obținut primul succes de la Turneul Campionilor 2019, în Grupa Max Mirnîi

 Horia Tecău  Jean-Julien Rojer

Horia Tecău și partenerul său, Jean-Julien Rojer (Olanda), au obținut primul succes de la Turneul Campionilor 2019, în Grupa Max Mirnîi, anunță MEDIAFAX.

Ei au trecut după un meci foarte disputat, de o oră și 31 de minute, de cuplul format din Sebastian Cabal (Columbia) și Robert Farah (Columbia). Partida s-a terminat cu scorul 6-2; 5-7; 10-8. În urma acestui succes, Tecău și Rojer păstrează în continuare șanse la calificarea în semifinalele turneului, dar au nevoie să câștige și ultimul meci din faza grupelor. Primul set al disputei cu perechea din Columbia s-a ”rupt” la mijlocul lui, atunci când Tecău și Rojer au bifat primul break. S-au distanțat la 5-2, iar în ultimul game au mai înregistrat un break și s-a terminat 6-2.

Citește și: PNL face dezvăluiri- Viorica Dancilă a mințit: ‘Ii reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune’

Setul al doilea a fost câștigat de Cabal și Farah în prelungiri. La scorul de 5-5 au făcut break-ul, au trecut în avantaj, iar ulterior și-au luat serviciul și au decis manșa cu 7-5. În decisiv, cuplul româno-olandez a început bine, s-a distanțat la 3-0 și 6-2 și a închis tabela cu 10-8.

Miercuri, pe arena din Londra, tot în Grupa Max Mirnîi, se întâlnesc Kevin Krawietz (Germania)/ Andreas Mies (Germania) și Pierre-Hugues Herbert (Franța)/ Nicolas Mahut (Franța). Duelul este programat la ora 20:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.