Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hotărârea de ultimă oră a lui Liviu Dragnea privind reducerea CAS

liviu dragnea psd

Proiectul privind reducerea CAS, depus la Senat de un grup de parlamentari social-democraţi, va fi susţinut dacă nu va afecta spaţiul bugetar, a declarat luni preşedintele PSD, Liviu Dragnea. "Am stabilit să discutăm acest subiect în zilele următoare. Dacă, în urma analizelor făcute de specialiştii noştri din domeniul fiscal-bugetar, va reieşi că nu afectează spaţiul bugetar şi că nu afectează sursele de venituri, va fi susţinut", a precizat Dragnea, la finalul Biroului Permanent Naţional al PSD.

Întrebat cum va reacţiona PSD dacă Ministerul Finanţelor nu va susţine această reducere de CAS, Dragnea a arătat că orice punct de vedere trebuie fundamentat. "Ministerul Finanţelor sau orice alt minister trebuie să fundamenteze un punct de vedere nefavorabil, pentru că şi-a exprimat un punct de vedere nefavorabil şi la iniţiativa noastră, a colegului nostru, privind impozitul specific în turism şi alimentaţie publică. Deci să fundamenteze în mod serios atunci când au un aviz nefavorabil pentru un proiect de lege, nu pur şi simplu că nu doresc lucrul ăsta. Orice aviz din partea Guvernului sau orice punct de vedere va fi serios analizat, vor fi chemaţi eventual la discuţii", a spus Liviu Dragnea.

El a menţionat că luni după-amiază senatorii PSD se întâlnesc cu ministrul Finanţelor, prilej cu care trebuie aduse argumente de ce MF nu susţine proiectul de lege privind impozitul specific în turism şi alimentaţie publică. "Toată lumea spune că e bun. Am înţeles că au o problemă cu plafonul categoriilor de agenţi economici", a adăugat Dragnea, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.