Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoţi opriţi cu FOCURI DE ARMĂ după ce au sustras un telefon mobil. Trei bărbaţi REŢINUŢI

AJC.com
foc de arma, pistol

Poliţiştii bucureşteni au reţinut trei bărbaţi, prin folosirea armamentului din dotare, imediat după comiterea unui furt din autoturism. 

"Ieri, în jurul prânzului, cei trei au fost observaţi în timp ce s-au deplasat în mai multe cartiere din Sectorul 6. La un moment dat, doi dintre bărbaţi au coborât în dreptul unui autoturism parcat, iar unul dintre ei a lovit în geamul din dreapta faţă, l-a spart şi a sustras din interior un telefon mobil. Imediat, s-au urcat în maşina care îi aştepta în imediata apropiere pentru a părăsi zona", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis miercuri AGERPRES

În momentul în care şi-au dat seama că au fost observaţi de poliţişti, au încercat să fugă, dar în scurt timp au fost prinşi şi imobilizaţi. 

"Pe parcursul acestei acţiuni, unul dintre agenţii de poliţie a executat un foc de armă în plan vertical, după efectuarea somaţiilor legale, fără a rezulta vătămarea vreunei persoane sau pagube materiale", se arată în comunicat. 

Cei trei bărbaţi au fost conduşi pentru audieri la sediul Secţiei 4 Poliţie, asupra lor fiind descoperite şi două telecomenzi destinate bruierii sistemelor de închidere centralizată ale autovehiculelor. 

A fost recuperat şi telefonul sustras, fiind predat părţii vătămate. 

Doi dintre bărbaţi, de 22 şi respectiv 32 de ani, erau cercetaţi şi în altă cauză, pentru tentativă de furt de oglinzi. 

"La acest moment, toţi trei sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat, în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor", precizează DGPMB. 

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al Sectorului 1 şi Secţia 4 de Poliţie.

Citeşte şi: ATENŢIE, şoferi! Primaria sectorului 1 a început ridicarea maşinilor abandonate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.