Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoţii au spart Halele centrale, cea mai mare piaţă care funcţionează într-un spaţiu închis în Ploieşti

Inquam Photos / Octav Ganea
politie

Doi tineri au spart, în noaptea de duminică spre luni, Halele Centrale, cea mai mare piaţă care funcţionează într-un spaţiu închis din Ploieşti şi în care zeci de societăţi comerciale au standuri. Hoţii au furat de la un magazin cu produse chinezeşti trei treninguri şi o pereche de încălţăminte, potrivit news.ro.

Halele Centrale, clădire emblematică a municipiului Ploieşti, în care funcţionează cea mai mare piaţă din municipiu au fost sparte, în noaptea de duminică spre luni.
Imobilul este administrat de SC Hale şi Pieţe SA, o firmă a Consiliului Local Ploieşti care administrează toate pieţele publice din oraş.
Surse locale au declarat, pentru News.ro, că persoana sau persoanele care au intrat în clădirea Halelor au sustras, din incinta unui magazin care vinde produse fabricate în China, o mai multe obiecte vestimentare.
Potrivit oficialilor Poliţiei Prahova furtul a fost anunţat în jurul orei 03.30.
„Din cercetări, s-a stabilit faptul că, în jurul orelor 02.00, doi tineri ar fi pătruns în incinta societăţii comerciale ce are ca obiect de activitate comercializarea de articole vestimentare şi produse de uz casnic, de unde ar fi sustras o pereche de încălţări sport şi trei treninguri.  Prejudiciul cauzat în urma activităţii infracţionale este de aproximativ 500 de lei.  În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea identificării şi depistării persoanelor implicate, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, informează Poliţia judeţeană, la solicitarea News.ro.
În incinta Halelor Centrale au standuri zeci de comercianţi care vând în general produse alimentare şi de uz casnic. Imobilul, de mari dimensiuni, este situat în zona centrală a oraşului şi are mai multe căi de acces.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.