Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoții care l-au furat pe Marian Vanghelie au fost ARESTAȚI: Polițiștii au recuperat un TABLOU, însă nu și aurul

marian vanghelie

Cei trei bărbați reținuți, miercuri, de polițiștii din Ilfov în dosarul furtului din casa fostului primar Marian Vanghelie au fost arestați. Mai mult, anchetatorii au reușit să recupereze unul dintre tablourile furate din vala celui care a condus Sectorul 5 mai mulți ani.

"În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au recuperat un tablou despre care există date că a fost sustras din locuința persoanei vătămate, situată în sat Ghermănești, județul Ilfov, în noaptea de 20/21 ianuarie a.c..

De asemenea, în cauză, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Buftea a dispus arestarea preventivă a celor 3 persoane, care ar fi comis infracțiunea de furt calificat reținută în sarcina acestora.

Citește și: Ludovic Orban, vești despre vaccin: Este în curs de pregătire un nou produs care va fi lansat pe piață .

Reamintim faptul că la data de 22 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au efectuat 4 percheziții la domiciliile mai multor persoane, membrii unei grupări specializate în săvârșirea furturilor din locuință.

Perchezițiile au avut loc pe raza Municipiului București(3) și pe raza județului Teleorman(1).

În fapt, în noaptea de 20/21 ianuarie a.c., în jurul orelor 03:30, persoana vătămată a sesizat faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin forțarea unei ferestre din material pvc, în locuința sa din satul Ghermănești, Stațiunea Snagov, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv bijuterii, ceasuri și un tablou, prejudiciul fiind estimat la 300.000 de euro.

În urma activităților invesigativ-operative, a reieșit faptul că la comiterea faptei au participat membrii unei grupări infracționale, specializată în comiterea de infracțiuni de furt din locuințe, ce acționau de regulă la pont și cu precădere în dauna persoanelor ce dispun de sume mari de bani.

Astfel, polițiștii ilfoveni au identificat 3 bărbați, cu vârste între 40 și 48 de ani, bănuiți de comiterea faptei de furt reclamată.

În urma perchezițiilor 4 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări.

Totodată polițiștii au ridicat mai multe bunuri, respectiv suma de 7.300 de lei, ceasuri și bijuterii, în vederea continuării cercetărilor.

În urma probatoriului administrat, polițiștii din Ilfov i-au reținut pe cei 3 bărbați pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate . polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, activitatea de urmărire penală efectuându-se sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea", anunță Poliția Ilfov.

Citește și: Vor apărea noi reguli! Cum vor arăta restaurantele atunci când vor fi redeschise

Casa fostului lider PSD Marian Vanghelie, situată în localitatea Ghermăneşti, a fost spartă în ianuarie, acesta reclamând, printre altele, furtul tabloului ”Cap de copil” de Gheorghe Petraşcu, dispariţia a două ceasuri. a unor butoni şi a unor bijuterii.

Marian Vanghelie spunea că el nu era acasă când a fost comis furtul, dar că erau acasa soţia sa, copilul şi soacra, ceea ce i se pare foarte îngrijorător.

Tocmai din acest motiv, fostul primar al sectorului 5 afirma că îşi doreşte ca persoanele care i-au intrat în casă să fie prinse.

El preciza că poliţiştii au vizionat imaginile de pe camerele de luat vederi şi că desfăşoară cercetări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.