Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoții s-au reprofilat: După ce au furat sarea pentru deszăpezire, acum vând pubelele în care se ținea materialul antiderapant

Primaria Sectorului 4
stocuri sare

După ce au furat sarea folosită la deszăpezire, hoții au furat și pubelele în care era ținut materialul antiderapant, în Galați, și au mers cu ele să le vândă. Un bărbat de 32 de ani a fost prins când încerca să vândă o pubelă cu 20 de lei.

Ideea autorităților locale din Galați de a amplasa containere cu material antiderapant nu s-a dovedit a fi prea bună, deoarece în oraș nu a nins, însă pubelele au atras atenția hoților.

Citește și: Rechizitoriul dosarului Caracal a fost finalizat! Ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă

Dacă în cazul dispariției pubelelor cu sare, de acum câteva săptămâni, hoțul nu a fost prins, furtul unui container cu material antiderapant a fost identificat. Un bărbat de 32 de ani a fost prins în flagrant când intenționa să vândă pubela cu 20 de lei.

„Hoțul este un bărbat de 32 de ani, polițiștii locali l-au prins în zona halelor din Piața din Micro 17. Persoana în cauză și corpul delict au fost predate polițiștilor Secţiei nr. 3 Poliţie Naţională în vederea continuării cercetărilor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați, Aurelia Bogatu Matei.

Citește și: USR face o ofertă Guvernului! Cum ar putea fi finanțat Pilonul I de pensii

Pubelele cu material antiderapant au fost instalate în luna decembrie de Primărie în toate cartierele din orașul Galați. Acestea au fost amplasate în punctele de colectare a deșeurilor cu scopul de a fi folosite de asociațiile de proprietari pentru înlăturarea poleiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.