Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hugh Jackman va fi Enzo Ferrari într-un film regizat de Michael Mann

wikiepedia
hugh jackman

Regizorul american Michael Mann va filma un film biografic despre celebrul constructor de automobile Enzo Ferrari anul viitor, la cinci ani de la "Hacker", iar Hugh Jackman a fost ales pentru rolul principal, potrivit news.ro.

Citește și: Documentarea suspecților de furt de produse de lux din avioane a durat un an - Exista o schemă veche de 'lucru' iar cei nou veniți aderau la ea - surse

Regizorul filmului "Collateral", care îşi doreşte să filmeze o continuare a filmului cult "Heat", are permisiunea de a filma din primăvară "Ferrari", un film biografic care va prezenta un episod din viaţa celebrului constructor de automobile Enzo Ferrari.

Hugh Jackman a fost ales pentru rolul principal, potrivit informaţiilor revistei Variety.

Citește și: Mario Iorgulescu, cercetat pentru omor, 'FUGAR' cu ACTE în REGULĂ - CAB stabilește definitiv arestarea acestuia în lipsă

Povestea lungmetrajului se va desfăşura în 1957 şi va fi axată pe cum a reuşit Enzo Ferrari să depăşească moartea fiului său câştigând celebra cursă Mille Miglia, organizată în Italia.

"Mann va contribui cu pasiunea sa la (...) lumea periculoasă a automobilisticii din anii 1950 pentru a crea o experienţă cinematografică epică", indică un comunicat de presă al STX, care produce Ferrari.

Încă din 2000 Mann a fost interesat de subiect. Hugh Jackmann a fost ales pentru rol încă din 2017.

Citește și: SURSE Delapidarea de pe Otopeni s-a făcut față de compania Wizz Air de unii angajați ai companiei sale de catering - Se sustrăgea inclusiv mâncarea

Michael Mann a dezvoltat timp de mai mulţi ani "Ford vs. Ferrari", realizat în final în 2019 de James Mangold, cu Matt Damon şi Christian Bale în rolurile principale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.