Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hugo Sousa aterizează la Astra

astra giurgiu

Clubul Astra Giurgiu l-a transferat, luni, pe apărătorul Hugo Filipe Goncalves Martins de Sousa, el semnând un contract valabil până la finalul actualului sezon, potrivit news.ro.

Citește și: Listă pentru parlamentare cu 'IZ PENAL' la PSD Arad - Florin Tripa, judecat în mega dosarul de corupție privind șpăgi din vămi, al doilea pe listele pentru CDEP

Jucătorul de 28 de ani, născut în Portugalia, fost internaţional de juniori al acestei ţări, a evoluat ultima dată în prima ligă din Grecia, la Aris, venind la echipa giurgiuveană din postura de fotbalist liber de contract. Ultimele sale prezenţe în tricoul echipei din Salonic au fost în iulie 2020.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

Fundaşul format la Porto şi Sporting Lisabona a mai evoluat şi în prima ligă din Belgia (Wasland Beveren), Cipru (AEL Limassol şi Pafos) şi acum aproape 10 ani, imediat după ce apărăsit echipa Under 19 a clubului FC Porto, a trecut pentru o scurtă perioadă şi prin Liga I, la FC Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.