Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hunedoara: Peste 64,6% dintre candidaţi au promovat examenul de Bacalaureat

thecoffeelicious.com
evaluarea nationala examen

Peste 64,6% dintre candidaţi au promovat examenul de Bacalaureat în judeţul Hunedoara la sesiunea din această vară, patru elevi reuşind să obţină media 10, relevă datele anunţate luni de Inspectoratul Şcolar Judeţean, înainte de contestaţii.

"Rata cumulată de promovare, înainte de contestaţii, este de 64,61%, faţă de 59,34% în sesiunea iunie-iulie 2020. (...) Au promovat un număr de 1.581 de candidaţi, dintr-un total de 2.447 de candidaţi prezenţi. Dintre aceştia, 1.504 candidaţi provin din promoţia curentă, iar 77 din promoţiile anterioare", se arată într-un comunicat al ISJ Hunedoara.

Patru candidaţi au obţinut media 10 la Bacalaureat. Dintre aceştia, doi au susţinut examenul la Colegiul Naţional Pedagogic "Regina Maria" Deva, un candidat provine de la Colegiul Naţional "Decebal" Deva şi un candidat este absolvent al Colegiului Naţional "Iancu de Hunedoara" din municipiul Hunedoara, informează Agerpres.

Pe discipline de examen, au fost acordate 52 de note de 10 la proba la alegere a profilului şi a specializării, 39 de note de 10 la proba de Limba şi literatura română, 33 de note maxime la proba obligatorie a profilului - Matematică 17 note de 10, Istorie 16 note de 10, iar un candidat a primit nota 10 la Limba şi literatura maternă.

Contestaţiile se pot depune luni, până la ora 18,00, iar rezultatele finale vor fi cunoscute vineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.