Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hunedoara: Trei persoane, reţinute pentru distrugeri la calea ferată în zona Vulcan

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Trei bărbaţi, între care şi un minor de 17 ani, au fost reţinuţi de poliţiştii de la Serviciul Judeţean de Transporturi Hunedoara, fiind acuzaţi că au tăiat cablurile de alimentare de la macazurile şi instalaţiile de dirijare şi semnalizare a circulaţiei feroviare din zona staţiei de cale ferată Vulcan, scrie AGERPRES.

Citeşte şi: HALUCINANT: Bâtrân de 92 de ani, veteran de război, trimis în judecată pentru că vindea biletele de tren gratuite

"Prin fapta lor au pus în pericol circulaţia feroviară. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, distrugere sau semnalizare falsă. Prejudiciul se ridică la peste 23.000 de lei", a declarat joi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Laura Năstase. 

Cei trei suspecţi au vârste cuprinse între 17 şi 37 de ani şi sunt din municipiul Vulcan. Poliţiştii spun că aceştia au acţionat pe timpul nopţii, în perioada 5-12 octombrie, şi că tăiau cablurile electrice cu ajutorul unui topor. 

Suspecţii au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Hunedoara şi vor fi prezentaţi joi în faţa instanţei la Judecătoria Petroşani cu propunere de arestare preventivă. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea persoanelor cărora le-a fost vândut cablul din cupru provenit din instalaţiile feroviare.

Citeşte şi: Doi minori şi trei adulţi, răniţi într-un accident în Braşov. Unul dintre copii, în stare gravă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.