Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

I-a bătut soarele în cap! Un scandal a izbucnit la un ştrand din Piteşti. Poliția a audiat peste 10 persoane

ziarulargesul.ro
strand

O bătaie a izbucnit la un ştrand din Piteşti, judeţul Argeş, între un adolescent de 15 ani şi doi tineri, de 22 şi 29 de ani, Bărbatul de 22 de ani a ajuns la spital în urma unei autoaccidentări, iar poliţiştii au audiat peste 10 persoane, după ce conflictul a fost aplanat. Nimeni nu a depus vreo plângere la Poliţie, conform news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă, de duminică, al IPJ Argeş, conflictul a izbucnit sâmbătă la un ştrand din Piteşti, între mai multe persoane. Un tânăr s-a autoaccidentat şi a fost dus la spital.
”În ziua de 24 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi cu privire la o stare conflictuală între mai multe persoane, la un ştrand de pe raza municipiului Piteşti. În scurt timp, două echipaje din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti s-au deplasat la faţa locului, însă până la sosirea acestora, starea conflictuală era aplanată. Din verificările efectuate, s-a stabilită că în starea conflictuală au fost implicaţi un minor de 15 ani şi un tânăr de 22 de ani, precum şi un alt bărbat, de 29 de ani. În urma evenimentului, tânărul de 22 de ani ar fi suferit leziuni la o mână (autoaccidentare), fiind necesar transportul acestuia la spital”, a transmis IPJ Argeş.
Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti s-au sesizat din oficiu privind infracţiunile de tulburare a ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe şi distrugere.
”Până la acest moment, persoanele vătămate nu au formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor la care punerea în mişcare a actiunii penale este condiţionată de introducerea, în termenul legal, a sesizării”, a mai precizat IPJ Argeş.
Totuşi, poliţiştii au deschis dosar penal şi au audiat peste 10 persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.