Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

I-a prins. Ce făcea Roxana Wring, șefa USR București?

FAcebok usr bucuresti
Roxana Wring

Șefa USR București, Roxana Wring, e o veche colaboratoare a Elenei Udrea. În 2012, pe când Udrea era președintele PDL București, Wring a făcut parte, alături de Turcescu și Videanu, din echipa care a desemnat persoana care a ocupat primul loc pe lista PDL pentru Consiliul General, scrie Mugur Ciuvică pe site-ul Grupului de Investigații Politice.

„La fel ca USR-iștii de azi, Elena Udrea anunța în aprilie 2012 că „e nevoie de un nou mod de a face politică”. Pentru a „recâștiga încrederea bucureștenilor”, Udrea anunța crearea unui juriu care să decidă cine va deschide lista PDL la alegerile locale pentru Consiliul General București. (Era vorba, în realitate, de persoana care urma să ocupe locul doi pe listă, locul 1 fiind deja ocupat de candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană). Din juriu făceau parte 5 persoane, între care ofițerul acoperit Robert Turceascu, catastrofalul fost primar Adriean Videanu și Roxana Wring, la acea vreme președintele unui ONG, ProDomo. Roxana Wring împreună cu colegii ei din juriul numit de Udrea au desemnat-o pe Simona Crețu pentru lista PDL pentru Consiliul General. Alegerea a fost pe măsura juriului. Simona Crețu avea să se remarce ulterior prin numeroase declarații incoerente, printre care și aceea că primarul Sorin Oprescu a fost reținut pentru că ea i-a scris numele pe o hârtie și Universul a ascultat-o.

Citește și: Transfer cu scandal pentru Ianis Hagi: 'Regele' spune că belgienii de la Genk trebuie să plătească despăgubiri

Ca și perioada dinainte de 1989, pe când lucra cu turiști străini, și colaborarea cu Elena Udrea lipsește din biografia oficială a Roxanei Wring, în prezent șefă a USR București și consilier general”, mai notează Ciuvică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.