Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Și parlamentarii PMP vor vota Decretul privind starea de urgență

Facebook
PMP

Președintele PMP Eugen Tomac a anunțat luni că parlamentarii formatiunii sale vor vota in Parlament pentru încuviințarea Decretului de instituire a starii de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei pentru o perioada de 30 de zile.

Vezi si: Interzicerea circulației mașinilor și persoanelor în anumite zone și ore: Lista măsurilor SEVERE care pot fi luate în starea de urgență .

„Este foarte bine că Preşedintele a luat decizia decretării Stării de Urgenţă chiar cu întârziere faţă de momentul în care PMP a cerut această măsură.

#PMP va vota în Parlament actul asumat de Preşedintele Iohannis pentru că reprezintă o revenire în făgaşul constituţional şi pentru că măreşte spectrul pârghiilor pe care statul poate să le folosească în vederea rezolvării crizelor sanitară, economică şi socială.

Decretul prezidenţial conţine, din păcate, foarte multe măsuri care „se pot lua” la o adică, dar nu au fost încă dispuse. Spre exemplu, nu se rezolvă problema transportului în comun, situaţia graniţelor sau a mall-urilor, restaurantelor şi cafenelelor. De asemenea, nu sunt punctate măsuri specifice pentru reducerea efectelor economice pe care le are pandemia de coronavirus. Pachetul economic atât de aşteptat de mediul de afaceri privat rămâne încă o necunoscută.

Decretul prezidenţial este un pas înainte important şi PMP va sprijni, cu expertiză şi din perspectivă comunicaţională, demersurile statului.

Dumnezeu să ajute România şi să-i protejeze pe români oriunde s-ar afla!”, a scris Tomac pe Facebook.

Un mesaj asemănător a avut și președintele PMP București, deputatul Sebastian Moise: ”E o decizie bună pe care o salutăm și o vom susține prin votul nostru”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.