Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iarna bate la ușă! Vor avea sau nu bucureștenii căldură și apă caldă?

radet

Bucureștenii pot răsufla, pe moment, ușurați în ceea ce privește căldura și apa caldă. RADET anunță că stadiul în perioada 1 mai – 9 octombrie, echipele RADET au finalizat 54 dintre cele 75 de avarii majore care puneau în pericol furnizarea agentului termic către consumatori.

Alte 11 lucrări privind remedierea avariilor sunt în curs de desfăşurare, iar restul de 10, urmează să fie efectuate de către firme specializate, anunță regia prin intermediul unui comunicat de presă.

Au existat totuși probleme, iar lucrările au început cu întârziere din lipsă de bani. Totodată în vară, RADET Bucureşti a obţinut  suspendarea provizorie a executării silite impuse de către ELCEN prin dosarul de executare nr. 3201 / 2015, până la judecarea pe fond a contestaţiei la executarea silită, în dosarul 23.782/301/2015.

Lipsa investiţiilor majore în ultimii ani necesare efectuării lucrărilor de reabilitare a reţelei de termoficare duce  la  posibilitatea producerii unor noi avarii în perioada următoare. În acest sens vă reamintim că reţeaua de termoficare a Muncipiului Bucureşti are durata de funcţionare depăşită. Aproape 800 de kilometri de conductă de reţea primară de transport apă fierbinte şi aproximativ 1.800 de kilometri de reţea secundară de distributie a apei calde de consum şi a agentului termic de încălzire au o vechime de peste 20 ani.

Bucureștenii se pot aștepta la probleme, dar cei de la RADET promit că fac eforturi să le rezolve în timp util.

Dispeceratele RADET şi echipele de intervenţie vor funcţiona în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numărul de telefon cu apelare gratuită din orice reţea: TELVERDE - 0800.820.002.  De asemenea, bucureştenii pot consulta informaţiile de pe site-ul public, www.radet.ro, unde, la secţiunea “Opriri furnizare agent termic”, sunt anunţate în timp real opririle în furnizarea apei calde şi a agentului termic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.