Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iarnă în toată regul în Maramureș - Strat de zăpadă de aproape 40 de centimetri, la staţia meteo Izer din Munţii Pietrosul Rodnei

Facebook
zapada munte

Stratul de zăpadă căzut în timpul nopţii de marţi spre miercuri a ajuns la 37 de centimetri la staţia meteorologică Izer din Munţii Pietrosul Rodnei, a informat purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureş, Dan Bucă.

"Stratul de zăpadă măsura până la 37 cm la staţia meteo Iezer. (...) În zona montană înaltă a nins, în rest au căzut precipitaţii mixte sub formă de ploaie şi lapoviţă", a spus Dan Bucă.

Potrivit acestuia, traficul rutier pe toate drumurile naţionale, judeţene şi comunale din Maramureş se desfăşoară în condiţii de iarnă.

"Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat şi umed, cu excepţia DN18, în Pasul Prislop, unde între km 165 şi km 181 se găseşte pe partea carosabilă un strat de zăpadă frământată, care are grosimea de până la 1 cm. Angajaţii secţiei de drumuri naţionale au intervenit cu 21 de utilaje şi au împrăştiat 142 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri judeţene angajaţii de la societatea Drumuri şi Poduri Maramureş au acţionat cu 17 utilaje şi au răspândit 164 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit, vizibilitatea în trafic este bună", a mai precizat Dan Bucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.