Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iaşi: Pompierii au intervenit 3 ore pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o casă - 5 persoane autoevacuate

Agerpres.ro
foc incendiu casa

Pompierii s-au luptat aproape trei ore cu flăcările pentru a stinge un incendiu izbucnit în cursul dimineţii de joi într-o casă amplasată pe strada Cireşica, din municipiul Iaşi, mai multe persoane fiind asistate medical, două dintre ele suferind arsuri de gradul I la nivelul mâinilor, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgică Onofreiasa, a declarat presei că în urma apelului primit la ora 06,43 la serviciul 112 au fost trimise trei autospeciale de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă.

"La ajungerea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreaga casă cu posibilitatea de propagare la vecinătăţi. Au fost trimise în sprijin două autospeciale de intervenţie şi stingere şi o autoplatformă pentru salvări de la înălţime. Acţiunea de intervenţie a pompierilor a fost îngreunată de străzile înguste şi de către autoturismele parcate sau venite în zonă şi neevacuate pentru o intervenţie promptă. Din casa în care s-a produs incendiul s-au autoevacuat trei persoane, iar din casa din imediata apropiere s-au autoevacuat două persoane. Incendiul a fost lichidat la ora 9,15, patru persoane au fost asistate de către echipajele medicale, dintre care două cu arsuri de gradul I la membrele superioare şi două pentru atac de panică. Victimele au refuzat transportul la spital. Misiunea este în dinamică", a declarat reprezentantul ISU Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.