Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iată ce obiecte merg și ce obiecte NU merg amplasate într-un vestiar metalic cușetat!

stiripesurse.ro
vestiar metalic

Din categoria de piese de mobilier care te ajută să economisești simultan bani, timp și spațiu nu poate lipsi un vestiar metalic! Fiind un accesoriu deosebit de versatil și de practic, acesta poate fi utilizat cu succes acasă, la birou, în cadrul instituțiilor publice, în centrele de wellness și fitness și în multe alte locuri.

Un astfel de vestiar este confecționat din tablă de oțel profilată, aspect care contribuie la rezistența și eficiența sa. Există mai multe tipuri de vestiare și, pentru maximum de funcționalitate, este indicat să le alegi pe cele potrivite pentru tine și nevoile tale!

De exemplu, poți opta pentru un vestiar metalic compact, cușetat ori pentru unul compartimentat. Cel din urmă este utilizat cu preponderență în industria auto sau în HoReCa, de către angajații care nu vor să își păteze hainele în timpul orelor de lucru. Din acest motiv, vestiarul compartimentat este prevăzut cu un perete despărțitor, care separă hainele curate de cele murdare.

Vestiarul compact este, după cum indică și numele său, înalt și îngust fiind excelent pentru persoanele care vor să economisească spațiu. Însă, în articolul de față, va fi vorba despre vestiarul cușetat care, de asemenea, ocupă puțin loc și poate fi dotat cu picioare metalice. Acesta poate dispune de numeroase uși (între 2 și 30) și polițe (între 2 și 8).

content-image

Ce poate fi depozitat într-un vestiar metalic cușetat?

Un vestiar cușetat poate să deservească mai mulți utilizatori, fiind o metodă excelentă de a depozita lucrurile personale în siguranță. Disponibile în dimensiuni variate, acestea sunt excelente pentru organizarea articolelor din diferite categorii, fiind ideale pentru electronice, haine, acte sau documente.

De exemplu, poți folosi această piesă de mobilier pentru depozitarea hainelor datorită polițelor și barei pentru umerașe. Majoritatea modelelor sunt dotate cu o fantă de aerisire, ceea ce garantează faptul că îmbrăcămintea și încălțămintea păstrată aici nu va căpăta un miros neplăcut.

De asemenea, un vestiar metalic poate fi utilizat pentru a păstra în siguranță obiecte valoroase. De la electronice, precum telefonul mobil, tabletă și laptop, până la chei sau portofel, toate pot fi păstrate aici. Din acest motiv, numeroase centre comerciale folosesc această metodă de depozitare.

Când vine vorba de obiectele care NU pot fi puse într-un vestiar, lista este destul de scurtă și depinde de preferințele personale. De exemplu, dacă alegi un model cușetat, cu 6 uși și cu o înălțime de 180 cm, îți va fi greu să depozitezi sticle sau produse alimentare în acesta.

Sistemul de închidere perfect și aerisirea necesară sunt esențiale!

La fel de important este și sistemul de închidere ales. Printre opțiunile pe care le ai la dispoziție când alegi un vestiar metalic cușetat, cele mai sigure sunt cele cu cheie sau cifru și cu balamale interne antiefracție.

Pentru un plus de protecție, selectează un model cu uși ranforsate, dotate cu fante de ventilație. Datorită acestora, aerul circulă corespunzător în interiorul vestiarului, iar mirosurile neplăcute nu se mai acumulează.

Indiferent de obiectele pe care îți dorești să le depozitezi aici, un vestiar este soluția căutată. Organizează-te cum dorești și îți va fi mai ușor să păstrezi un spațiu ordonat, în care poți găsi lucrurile oricând ai nevoie de ele!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.