Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ibrahimovici după revenirea în naţionala Suediei: A fost o senzaţie incredibilă

Zlatan Ibrahimovici

Atacantul Zlatan Ibrahimovici, care a jucat din nou joi seară pentru naţionala Suediei, după aproape cinci ani de absenţă, a declarat că pentru el “a fost o senzaţie incredibilă”, informează AFP.

“A fost o senzaţie incredibilă. Ultima dată când am jucat aici, stadionul era plin şi atmosfera este diferită când este plin, însă în rest a fost incredibil. Am fost foarte bucuros, am fost foarte mândru.

Citește și: BREAKING! URINA pe VICTIMA sa și STRIGA 'Vezi, mă, ce poate să facă Poliția Română?'-Sindicalistul ȘEICARU și polițiștii Secției 16 au urmărit UMILIREA victimei

Am încercat de fiecare dată să dau totul pentru a-mi ajuta colegii, pentru a mă ajuta pe mine însumi şi pentru a face performanţă.

Nu a fost un meci uşor, nu cred că am fost la adevăratul nostru nivel, nu am fost periculoşi cum ar fi trebuit să fim, dar până la urmă am câştigat şi am obţinut cele trei puncte de care aveam nevoie. Este primul meci, suntem împreună de două sau trei zile. Acum va fi din ce în ce mai bine”, a spus Ibrahimovici.

La vârsta de 39 de ani şi la aproape cinci ani de la retragerea din naţionala Suediei, Zlatan Ibrahimovici a revenit în prima reprezentativă, joi seară, la meciul cu Georgia, scor 1-0, din preliminariile Cupei Mondiale. Ibrahimovici a jucat până în minutul 84.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.