Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ICI București autor și promotor al Cărții `Identitate și Cultură - Național. European. Universal`

ICI Bucuresti
ICI Bucuresti

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică- ICI Bucuresti a avut onoarea de a participa și contribui la lansarea cărții "Identitate și Cultură - Național. European. Universal", desfășurată  joi, 16 noiembrie 2023.

Evenimentul a fost un punct de referință în discuțiile actuale despre identitatea culturală la nivel național, european și universal.

Sub titlul provocator "Tehnologie, tradiție (post)modernitate. Cum va arăta un viitor național și universal pentru România", ICI a furnizat un capitol semnificativ în cadrul cărții, aducând o perspectivă unică asupra modului în care tehnologia, tradiția și modernitatea se intersectează în contextul evoluției culturale.

Invitatul special al serii a fost Nicolae Ciucă, Președintele Senatului României, fost Prim Ministru al României, evenimentul fiind onorat si de prezența unor personalități remarcabile precum Ambasadorul Chinei în România, Mr. Han Chunlin, Ambasadorul Indiei în România, Mr. Rahul Shrivastava, domnul Vasile Dâncu- membru al Senatului României , precum și Constantin Chiriac, președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Această carte reprezintă un efort colectiv de a explora dimensiunile multiple ale identității și culturii într-o lume tot mai interconectată.

Institutul își exprimă recunoștința față de toți cei implicați în acest proiect și așteaptă cu nerăbdare viitoare colaborări care să sporească înțelegerea și aprecierea culturii românești într-un context tot mai larg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.