Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iga Swiatek, liderul WTA, s-a calificat în semifinalele turneului de la Doha, după ce Belinda Bencic nu s-a mai prezentat

eurosport.com
Iga Swiatek

Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek, liderul WTA şi principala favorită, s-a calificat joi fără joc în semifinalele turneului WTA 500 de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 780.637 de dolari, după ce adversara sa, elveţianca Belinda Bencic (9 WTA, favorită nr. 7) nu s-a mai prezentat la partida din sferturile de finală.

În penultimul act, Swiatek o va întâlni pe câştigătoarea din partida care le opune pe jucătoarea americană Coco Gauff (6 WTA, favorită nr. 4) şi rusoaica Veronika Kudermetova (11 WTA, favorită nr. 8), potrivit Agerpres.

Aşa cum se ştie, Swiatek trecuse lejer în optimi, 6-0, 6-1, de americanca Danielle Collins (42 WTA) în mai puţin de o oră de joc.

Poloneza este deţinătoarea trofeului la Doha, iar anul trecut a avut o serie de 37 de meciuri consecutive câştigate, reuşind să cucerească trofeul la turneele de Grand Slam de la Roland Garros şi US Open, precum şi la competiţiile WTA de la Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart, Roma şi San Diego. A

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.