Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iga Swiatek, surprinsă că a câştigat la US Open. Tenismena se bucură că a reuşit să facă o fotografie cu Seal

eurosport.com
Iga Swiatek

Poloneza Iga Swaitek a declarat, sâmbătă noapte, că este fericită, dar şi surprinsă că a câştigat la US Open, unde s-a impus în faţa tunisiencei Ons Jabeur, scor 6-2, 7-6 (5).

"Sunt foarte mândră de mine pentru că nu a fost un meci uşor, deşi am dominat la start. Ştiam că va fi greu şi că Ons (Jabeur) va profita de fiecare dintre greşelile mele. Nu am vrut să dau înapoi. Setul secund a fost foarte antrenant, mă bucur că am reuşit să pun puţin mai multă intensitate şi energie pentru a încheia partida. Sunt mai ales mândră că nu mă prăbuşesc mental în momentele importante. Nu regret chiar dacă pierd, ştiu că dau 100%. Îmi folosesc bine calităţile. Ştiu că mai am multe progrese de făcut pe teren. Nu mă aşteptam să câştig la US Open, unde suprafaţa este foarte rapidă. Sunt mândră, dar şi puţin surprinsă", a spus Swiatek, conform news.ro.

Ea a mai spus că se bucură că s-a întâlnit cu solistul american Seal, dar şi cu fosta schioare Lindsey Vonn. "Am întâlnit atât de mulţi oameni minunaţi precum Lindsey Vonn. Seal, de asemenea. După ce l-am întâlnit, mi-am spus: „Chiar dacă pierd acum, am câştigat deja turneul pentru că am o fotografie cu el". Probabil că este ceva ce se poate întâmpla aici doar pentru că este New York. Mâine (duminică), voi merge la un musical, dar nu voi spune care. Vrea puţină linişte".

Liderul WTA, poloneza Iga Swiatek, a câştigat, sâmbătă, turneul US Open, al treilea săuu trofeu de grand slam.

Swiatek a învins-o în finală pe sportiva tunisiană Ons Jabeur, numărul 5 mondial, scor 6-2, 7-6 (5), într-o oră şi 50 de minute.

Sportiva câştigătoare este prima poloneză campioană la US Open, la simplu.

Iga Swiatek mai are în palmares două trofee de grand slam, obţinute la Roland Garros, în 2020 şi 2022. De asemenea, pentru ea este al şaptelea trofeu din acest sezon, după Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart, Roma şi Roland-Garros.

Swiatek a obţinut la US Open 2,6 milioane de dolari, în timp ce Jabeur a obţinut 1,3 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.