Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon îi atacă pe liberali: Ce spune despre eventuala sa demitere

breakingnews.md
dodon

Campania de colectare a semnăturilor pentru organizarea referendumului de demiterea a preşedintelui Moldovei, Igor Dodon inițiată de Partidului Liberal, nu este altceva decât o răzbunare, spune şeful statului moldovean.

Șeful statului spune că acțiunile liberalilor sunt un răspuns la iniţiativa PSRM de organizare a plebiscitului pentru demiterea primarului Dorin Chirtoacă. "Încearcă să iasă din sicriul politic unde gata, cuile sunt bătute și el din interior încearcă cumva să iasă. Crede prin aceste colectări de semnături, gata Mihai Fiodorovici, nu vă mai ajută nimic. Liberalii gata au plecat în istorie, în istorie pe tot timpul", a afirmat președintele, Igor Dodon, conform publika.md.

PL a inițiat ieri o campania de colectare a semnăturilor pentru organizarea unui referendum pentru demiterea președintelui Igor Dodon. Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a declarat că îşi bazează iniţiativa pe numeroasele încălcări ale Constituţiei comise de actualul şef de stat. Printre acestea el a menționat faptul că Igor Dodon l-a felicitat pe liderul separatist de la Tiraspol atunci când a câștigat alegerile, recunoscând astfel autoritatea unui președinte ilegal. De asemenea, Ghimpu a condamnat participarea șefului statului la parada militară din Rusia, dar și solicitarea statutului de observator în cadrul Uniunii Euroasiatice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.