Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon, SFIDAT chiar la el ACASĂ: Copiii au cântat 'Treceţi, batalioane române, Carpaţii!' în satul său natal - VIDEO

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Igor Dodon

Momente dificile pentru președintele pro-rus, Igor Dodon. Ziua Naţională a României a fost sărbătorită cu bucurie în satul natal al lui Igor Dodon, Sadova, mai mult ca sigur spre iritarea preşedintelui pro-rus al Republicii Moldova.

Citește și: Cozmin Gușă 'APRINDE' scandalul momentului de la vârful PSD: 'Tudose a dat un ȘAH MAJOR liderilor din partid'

O înregistrarea video postată pe Facebook arată un grup de copii din Sadova care cântă în cor "Treceţi, batalioane române, Carpaţii”, în timp ce pe fundalul clasei se poate vedea o hartă a României Mari, potrivit infoprut.ro.

Clipul a fost postat pe reţeaua de socializare de Ion Leaşcenco, preşedintele Blocului Unităţii Naţionale (BUN), care a fost însoţit la Sadova de deputatul PMP Constantin Codreanu, președintele Comisiei parlamentare pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării.

Citește și: TENSIUNI în Coaliție: 'ALDE nu susţine forma actuală a răspunderii magistraţilor'

Elevii gimnaziului din Sadova au interpretat și alte piese patriotice, precum „Doamne, ocrotește-i pe români”, "Drum bun, drum bun, toba bate”, „Basarabie frumoasă”, „Îndemn la Unire”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.